Kriterier

Fair Stuff kan ikke garantere, at alle de ting, vi anbefaler, er 100 {c84e2e591f579a15db4050139aef9f3923e0d7f40b72ae31d3c17b17a654db8a} fair. Vi kan dog garantere, at vi gør vores bedste for at researche grundigt.

Vi stoler på, at virksomhederne taler sandt, når de siger, hvordan deres produkter er produceret | FAIR STUFF

Vi vurderer produkterne ud fra følgende parametre:

  1. Fair for mennesker: Har medarbejderne fået en ordentlig løn, og arbejder de under gode og sikre forhold? Det, mener vi nemlig, er en menneskeret!
  2. Fair for dyr: Er dyr involveret i processen, anbefaler vi ikke produktet. Vi mener nemlig ikke, at det er nødvendigt at udnytte dyr til produktion. Derfor er alt her på siden som udgangspunkt vegansk. Dog kan der opstå særtilfælde, hvor vi mener, at produktet alligevel er værd at anbefale.
  3. Fair for klimaet: Vi elsker verden! Vi vil gerne passe på den og leve i den så længe som muligt. Derfor anbefaler vi som udgangspunkt veganske og økologiske produkter uden skadelige kemikalier. Vi bestræber os også på at finde produkter med lav transportbelastning, som er produceret så miljøvenligt som muligt.

Hvis du finder noget her på siden, der ikke lever op til ovenstående, så skriv meget gerne til os. Det gælder også, hvis du finder nogle anbefalinger til butikker eller sider, der er lukkede.

Vi gør det så godt, som vi kan, og vi vil gerne gøre det endnu bedre.